Céginformáció

Bemutatkozás

Társaságunk, az AQUAPLUS Kútfúró, Építő és Termál-energetikai Kft. 1989. szeptember 15-én alakult. Tevékenységünk a hideg- és termálvizek feltárását és igen sokrétű hasznosítását öleli fel. Az adott szakterületen minden munkavállalónk több éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. A kiemelt munkahelyi vezetőink nagy tapasztalattal bírnak a kivitelezés-irányítás terén.

A tulajdonosok magyar, természetes személyek. A társaság telephelye a Szegedtől alig 10 km-re fekvő Sándorfalván található. A közel 3 ha összterületű ingatlanon helyezkedik el a 500 m2 alapterületű, korszerű központi irodaépület, a teljes egészében daruzható 850 m2-es szerelőcsarnok, a 100 m2-es akkreditált ivóvízvizsgáló laboratórium, a szintén 100 m2-es szennyvízvizsgáló laboratórium, valamint a közel 1000 m2-es raktárépület.

Főbb adatok

AQUAPLUS Kútfúró, Építő és Termál-energetikai Kft.
6762 Sándorfalva, Sövényházi út 1.
Cégjegyzékszám: 06-09-024841
Adószám: 10263806-2-06Egyéb információk

Feltöltés alatt...

Társaságunk 33 %-os tulajdonosa a zalaszentgróti regionális vízművet és szennyvízművet üzemeltető AQUAZALA Közszolgáltató Koncessziós Kft.-nek (www.aquazala.hu).
49 %-os tulajdonosa a kisteleki vízszennyvízművet, geotermikus energiát és tanuszodát üzemeltető MAGMAPLUS Kft-nek és 70%-os tulajdonosa a mohácsi uszodát üzemeltető Mohácsi Uszoda Kft-nek (www.mohacsuszoda.hu).

Döntő tulajdoni hányaddal rendelkezünk az alábbi társaságokban:

100 %-os tulajdonnal rendelkezünk az alábbi társaságokban:

A THERMALPLUS Vagyonkezelő, Műszaki Fejlesztési és Szolgáltató Kft. 2003. májusában került megalapításra, miután az AQUAPLUS KFT. elnyerte a Zalaegerszeg Város Önkormányzat tulajdonában lévő AQUACITY Vízicsúzda és Élménypark haszonbérleti jogát. Az AQUACITY mellett a szomszédos termálfürdő és tóstrand üzemeltetésére, valamint egy vadonatúj AQUATHERMA Termálfalu és Camping megépítésére, működtetésére hozták létre a társaságot.

Egyéb érdekeltség:

Szolgáltatói és kivitelezői tevékenységünk kapcsán folyamatosan növekvő elvárások jobb teljesítése érdekében 2000. évben megtörtént az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer kiépítése és tanúsíttatása. Így a szigorú hazai és nemzetközi normák szerint a mélyfúrású vízkút építése, javítása, geotermikus energia feltárása, hasznosítása, valamint vízi közmű építése és üzemeltetetése területén minősített szolgáltatókká, kivitelezőkké váltunk. 2003. évben megtörtént minőségirányítási rendszerünk átalakítása és tanúsíttatása az MSZ EN ISO 9001:2001 szerint. 2006. évben a minőségirányítási rendszer által felügyelt területet kibővítettük a magas- és mélyépítési tevékenységgel és a generál kivitelezéssel, valamint kiépítettük és tanúsíttattuk a MSZ 28001:2003 (OHSAS 18000:1999) szerint kialakított munkahelyi egészségvédelmi és biztonság irányítási rendszerét és az MSZ EN ISO 14001:2005 szerint kialakított környezetirányítási rendszert is. Ezen három irányítási rendszer működtetésével tevékenységünk valamennyi területét átfogó integrált irányítási rendszer alakult ki, amely biztosítja a szigorú vevői, megrendelői elvárásoknak történő megfelelést.

Az AQUAPLUS KFT.-nél 1998 óta működik minőségirányítási (minőségügyi) rendszer. A kiépítéskor, illetve a későbbi tanúsítások során a mindenkor hatályos vonatkozó szabályok alapján történt a rendszer kiépítése és módosítása. 2006. évtől a minőségirányítási rendszer kiegészült környezetközpontú irányítási rendszerrel, munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerrel.

A 2018. évben az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 új szabványok követelményeinek megfelelően átdolgoztuk integrált irányítási rendszerünk dokumentációját, és azóta folyamatosan fenntartjuk a szabályozásokat.

Tanúsítványok:

Az integrált rendszer kiépítésével és független külső tanúsító általi auditjával az AQUAPLUS KFT. az alábbi főbb célokat kívánta elérni és megvalósítani:

A Társaságnál az integráli irányítási rendszert az alábbi rendszerek alkotják:

A rendszer az AQUAPLUS KFT.-nél az alábbi területekre terjed ki:

Integrált irányítási rendszer politika:

Fenntarthatósági tervek:

Környezeti tájékoztatók:


Elnyert Superbrands és Magyarbrands okleveleink: