HIDEG- ÉS TERMÁLVÍZBÁZISÚ SZABADIDŐ ÉS GYÓGYÁSZATI CÉLÚ FÜRDŐKÖZPONTOK

A vízkészlet gazdasági célú hasznosítása mellett társaságunk a vizek szabadidő és gyógyászati célú felhasználásában is közreműködik.

A  következő fürdőkomplexumok tervezésében vállaltunk, illetve vállalunk részfeladatok elvégzését: 
Cserkeszőlő, Zalaszentgrót, Sikonda, Kistelek, Zalaegerszeg, Mohács, Siklós, Tamási és Szekszárd.

THERMAL SPA – Siklós

Az AQUAPLUS Kft. 2010 augusztusában fejezte be a siklósi  Termálfürdő kivitelezését. Az új fürdő Siklós egyedülálló természeti és történelmi környezetében található,  közvetlenül a Siklósi Vár lábánál.
A Fürdő belső architektúrája kivételesen impozáns, a vár biztonságos falait szimbolizáló, a medencéket körülvevő  színes bástyák speciális atmoszférájának köszönhetően.
Minden egyes bástya belseje meglepetést tartogat a  érdeklődő fürdőzőknek. A háromemeletes komplexumban több, mint 5.000 m2-en  vizes medencék találhatóak egyedülálló élmény elemekkel, gyermek- és élménymedence, edzőterem és vendéglátó helyiség várja a felfrissülni vágyókat.

THERMAL SPA – Tamási

A Tamási Termál SPA 2011 augusztusában készült el. A régi szabad fürdő szomszédos terültére több, mint 3.000 m2 új, fedett fürdő rész épült. Az új koncepció a „Képesség” elnevezést kapta sugallva, hogy a fogyatékkal élő  vendégeknek is lehetőségük van kihasználni minden  szolgáltatást a Termál fürdőn belül. A vendégek igényei  szerint komplett szaunavilág került kivitelezésre az új épületrészen belül, valamint olyan szobák, melyek orvosi terápiák, kezelések lebonyolítására alkalmasak.

TERMÁLFÜRDŐ – Zalaegerszeg

Zalaegerszegen, a Gébárti Szabadidőközpontban 2007 februárjában nyílt meg az új Zalaegerszegi Fedett Termálfürdő, amely Európában egyedülálló fény- és hangterápiával kényezteti fürdővendégeit. A fürdőt társaságunk az Aquacity és az Aquatherma Termálfalu és Kemping közvetlen szomszédságában építette fel. A hasznos terület meghaladja a 3.000 m2-t. A  szabadtéri gyermek- és élménymedencéken kívül, a fedett fürdő részben még a mintegy 700 m2 vízfelületű élményelemekkel teli termálvizes medencék ígérnek kellemes kikapcsolódást.

Fürdő, szálloda, kemping, egyéb építés

cím:

6762 Sándorfalva, Sövényházi út 1.

Telefon:

+36-62-251-747

E-mail:

aquaplus@aquaplus.hu

hu_HUHungarian